Bulgaria-Flag-iconUnited-Kingdom-flag-icon

 

 

mesec-za-rak-na-gurdata

Какво е Breast Unit?

Мамологичен център София - ехограф на гърди, преглед при мамолог София, биопсия на гърдата, рак на гърдата стадии, добър мамолог София.

Breast Unit – мултидисциплинарен подход за диагностика и лечение на заболявания на млечната жлеза

Ракът на млечната жлеза е признат като международен приоритет в областта на здравеопазването. Понастоящем, в световен мащаб, той е най-често срещаната причина за карцином при жените, с демографски тенденции, показващи непрекъснато нарастване на заболеваемостта.  Прочети още

Ехография на гърди, биопсия на гърдата | ВМА София

Обръщане на зърното

retrakcia-na-zurnotoСреща се при около 2 % от населението при жените и най-често е двустранно. Независимо, че повечето документирани случаи са вродени, се откриват и придобити като резултат от прекаран мастит, парциална мастектомия или проведени дренажни процедури. 

Обръщане на зърното се среща при синдрома на RobinowХистологичното изследване в тези случаи не е наложително и няма реално клинично значение. Наличието на хронични възпалителни инфилтрати в подлежащите тъкани в следствие на хронични иритативни въздействия е възможна находка.

Смущенията, свързани с обръщане на зърното варират от естетически до функционални и психологически. Жените често имат затруднения при кърменето.

Въведени са многобройни пластични хирургични техники за корекция на инверзия на зърното.

 

kniga454                     zabolqvaniqnaml                    zab muje

 

 

 

Направете консултация с мамолог

5 + 12 = ?
 

Онлайн тест за определяне на риска от развитие на рак на млечната жлеза.

kakuv-e-risk-gurda

Facebook

BCN

mapБул.Георги Софийски, 1606, София, България

mapТел: 0883427500