Bulgaria-Flag-iconUnited-Kingdom-flag-icon

 

 

mesec-za-rak-na-gurdata

Какво е Breast Unit?

Мамологичен център София - ехограф на гърди, преглед при мамолог София, биопсия на гърдата, рак на гърдата стадии, добър мамолог София.

Breast Unit – мултидисциплинарен подход за диагностика и лечение на заболявания на млечната жлеза

Ракът на млечната жлеза е признат като международен приоритет в областта на здравеопазването. Понастоящем, в световен мащаб, той е най-често срещаната причина за карцином при жените, с демографски тенденции, показващи непрекъснато нарастване на заболеваемостта.  Прочети още

Ехография на гърди, биопсия на гърдата | ВМА София

Синдром на Poland

polandСиндромът на Поланд или още наричан в литературата като ребрено – мускулен дефект представлява сложен генетично-обусловен комплекс от вродени аномалии.

Той се състои от липса на m. pectoralis major et minor, частично или пълно срастване на пръстите (синдактилия), или тяхното скъсяване (брахидактилия), липса на мамила (ателия) или на млечна жлеза (амастия), деформация или отсъствие на няколко ребра, намаляване на дебелината на подкожната мастна тъкан и липса на окосмяване в подмишничната област. Наблюдава се при 1:30000 раждания.Засягат се както жени, така и мъже и е установена наследствена връзка.

Запиши час за преглед с ехограф при мамолог от Breast Unit ВМА София

 

 

kniga454                     zabolqvaniqnaml                    zab muje

 

 

 

Направете консултация с мамолог

5 + 12 = ?
 

Онлайн тест за определяне на риска от развитие на рак на млечната жлеза.

kakuv-e-risk-gurda

Facebook

BCN

mapБул.Георги Софийски, 1606, София, България

mapТел: 0883427500