Ехография на млечна жлеза София

ехография-на-млечна-жлеза-софияЕхография на млечна жлеза София може да направите в различни медицински центрове, които предлагат ултразвук на млечна жлеза и мамологичен преглед с висококачествен ехографски  

Един от водещите медицински центрове в града е МЦ Салвебис в квартал Лозенец, който се отличава с дългогодишен опит и професионализъм в областта на мамологията и гинекологията. Центърът разполага с модерни ехографски апарати и квалифициран онкомамолог (Д-р Иван Инков), който ще извърши мамологичния преглед.

Още един препоръчителен медицински център в София е МЦ ИнСпиро, намиращ се в непосредствена близост до търговския комплекс "The Mall" на бул. Цариградско Шосе (Квартал Полигона, ул. Петър Протич 4). Центърът се отличава с високоспециализирана ехографска диагностика GE Versana Balance Touch Edition. Тази иновативна технология предоставя по-детайлни изображения на млечната жлеза, което позволява по-прецизна диагностика и оценка на образувания с размер до няколко милиметра. Подходяща е за пациенти с плътна структура на млечните жлези, бременни жени, жени с импланти и др. 

brochure1-842x595-003

Може да се запишете за ехография на млечна жлеза в София в МЦ Салвебис или МЦ Инспиро при д-р Инков през СуперДок.

Какво е онкомамолог?

Онкомамологията е специализирана област на медицината, която изучава доброкачествени и злокачествени тумори на млечните жлези, особено рака на гърдата. Тя се занимава с превенцията, диагностиката и лечението на рака на гърдата, включително изследването на причините и начините на възникването му. Онкомамолозите в зависимост от своята основна специалност (хирургия, онкология, гинекология) могат да използват различни методи за профилактика, диагностика и лечение на рака на гърдата, включително хирургични процедури, лъчелечение, химиотерапия и хормонална терапия. Те играят важна роля в наблюдението на пациентите и предоставят грижа и подкрепа през целия процес на болестта. Онкомамология не се специализира в България. Единствената програма по Онкомамология, одобрена от Европейската асоциация на специалистите по заболявания на млечната жлеза (EUSOMA),е „Certificate of Competence in Breast cancer”, предоставена от Европейското Училище по Онкология с академична степен от Университета в Улм, Германия. 

 

mapБул.Свети Наум 51, 1164, София, България

mapТел: 0883427500